Hydro+

Hydro+ is de ideale lining voor nieuwe en bestaande drinkwatertanks en reinwaterkelders. Ze worden rechtstreeks, voor de in gebruik name, in de betonconstructie gegoten.

Hydro+ platen zijn voorzien van maar liefst 420 ankers (noppen) per vierkante meter.  De noppen worden tijdens de productie meegevormd en vormen dus één mooi geheel met de plaat. Deze ankers zorgen voor een onwrikbare verankering van de plaat in de betonnen ondergrond:  ze worden namelijk in de bekisting geplaatst en zo meegestort met het beton.

Om de installatie van Hydro+ te vergemakkelijken en op moeilijke plaatsen, zoals hoeken en verbindingen, de afdichting te optimaliseren, is er een op het product afgestemd profielsysteem ontwikkeld.

Eigenschappen

  • KIWA drinkwater gecertificeerd
  • Duurzaam (>50 jaar)
  • Chloorbestendig tot 5 mg/l
  • Resistent tegen microbacteriën
  • Geen aanhechting
  • PE 80 blauw RAL 5012

Hydro + in onze webshop

AGRU Kunststofftechnik GmbH,

onze betrouwbare partner voor betonbeschermingsproducten

Al onze betonbeschermingsproducten worden geproduceerd door AGRU Kunststofftechnik GmbH, een Europees vooraanstaand en innovatief bedrijf, gelegen in Oostenrijk, dat al 70 jaar lang marktleider is in de productie van hoogwaardige industriële kunststofmaterialen en waar wij reeds decennia lang een vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd. Deze  situatie biedt onze klanten een sluitende garantie op  hoogwaardige producten, professioneel advies en adequate project ondersteuning.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top