ArcoPlus® 9207 Fietsenstalling

Enkele jaren geleden werd het Stedelijk Lyceum Linkeroever grondig gerenoveerd. Zowel binnen als buiten werden ingrijpende infrastructuurverbeteringen doorgevoerd. Omdat meer en meer leerlingen met de fiets naar school komen was de aanwezige fietsenstalling te klein en verouderd en stonden de fietsen niet meer droog.

Stedelijk Lyceum Linkeroever

Architect Nathan Ooms van architectenbureau Plusoffice ontwierp een nieuwe, functionele fietsenstalling met luifel. Als beglazingsmateriaal koos hij voor ArcoPlus® 9207 polycarbonaatplaten. 

Functionele fietsenstalling met luifel met ArcoPlus 9207

Dit  modulair  systeem  uit  7-wandig  polycarbonaat  met  UV  bescherming  is  perfect geschikt voor gevelbekledingen en translucente dakbedekkingen met een helling van min. 5% en gebogen daken met straal van min. 4m (dikte.20 mm).

Materiaalkeuze

Aangezien de kleur van de platen in harmonie moest zijn met de omgeving, de  school  en  de  aangrenzende  appartementen,  werd  voor  dit  project  een  zeer speciale kleur vervaardigd. De binnenste 5 wanden zijn licht opaal, de kleur van buitenwanden werd verkregen door een coëxtrusie blauw op de ArcoPlus® 9207 platen.

Back to top