ArcoPlus 547 Jacques ijs - Oevel-Westerlo

JACQUES IJS is een familiebedrijf gelegen in Westerlo-Oevel. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van ijs, roomijs, sorbet, vruchtijs en waterijs.Gezien de gestadige groei van het bedrijf, moest de opslagruimte dringend uitgebreid worden.

Jacques ijs - Oevel/Westerlo

Om de vrachtwagens makkelijker en in alle weersomstandigheden  te  kunnen  laden,  werd  de  laadruimte  afgesloten  met    een  wand  van 4 meter hoog bij 30 meter lang, gerealiseerd met Arcoplus 547 platen en aluminiumprofielen van Vink. Installatiebedrijf APP uit Balen stond in voor de plaatsing. 

Gevelbekleding met ArcoPlus 547

ArcoPlus  547  is  een  modulair  systeem  uit  UV  beschermd  gecoëxtrudeerd meerwandig  polycarbonaat,  ideaal  voor  de  realisatie  van  gevelbekledingen  en translucente verticale dakbedekkingen.De verpakkingsmaterialen staan nu altijd droog en de vrachtwagens kunnen altijd probleemloos gelost worden.

Materiaalkeuze

Er werd gekozen voor Vink Modular Polycarbonate  Systems  omwille  van  het  lichte  gewicht  van  de  platen,  de  hoge  isolatiewaarden, de eenvoudige montage en de snelle beschikbaarheid. Dat naast de platen ook alle bijbehorende profielen met dezelfde snelheid leverbaar zijn en dat alles op maat kan geproduceerd worden, zijn uiteraard bijkomende, waardevolle voordelen die mee de beslissing bepaald hebben.

Back to top