Roadshow “Link easy, work easy” 
Na de succesvolle roadshows bij Summa (Gistel) en Roland DG (Geel), slaan Dataline en Vink de handen opnieuw in elkaar en organiseren we op donderdag 24 november een extra editie van onze roadshow 'Link easy, work easy', ditmaal bij 3M in Diegem

De signmarkt in Europa groeit hard en professionaliseert snel. Steeds meer bedrijven hebben nood aan kortere doorlooptijden, snellere oplevering en perfecte kwaliteit tegen correcte, steeds scherpere prijzen. Signbedrijven hebben dus behoefte aan software die het hele proces, van offerte-aanvraag tot facturatie, probleemloos laat verlopen. Dankzij MultiPress is dat allemaal mogelijk. Bovendien kan deze software ook gekoppeld worden met externe partners, zoals bv. een Vink-catalogus, waardoor het werk efficiënter kan verlopen! 

Tijdens deze roadshow zullen verschillende presentaties en demonstraties aantonen hoe het werk van planners, calculators, project managers en bedrijfseigenaren in de sign industrie eenvoudiger wordt dankzij slimme software, innovatieve toepassingen en handige tools. 

De gloednieuwe kantoren van 3M in Diegem en het tijdsschema zijn zo gekozen dat bezoekers uit het hele land op het einde van de werkdag kunnen aansluiten en op een korte tijdspanne heel wat nuttige informatie kunnen meepikken. Daarna kunnen ze netwerken met de aanwezige partners en collega-bedrijven. Een belangrijk onderdeel van het Dataline – Vink programma is een presentatie door 3M over het gebruik en de vele toepassingen van Di-Noc interieurfolies.

Data, talen en locatie
De roadshow bij 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15u en 19u. Er is een Nederlandstalige en een Franstalige sessie voorzien. 

Inschrijven
Inschrijven en het volledige programma over de roadshow is terug te vinden via https://www.dataline.eu/nl/event/vink-en-dataline-roadshow

Back to top