Samenwerken

Het geheel is altijd meer dan de som der delen. Een sterk bedrijf kan maar groots zijn en zichzelf overstijgen als iedere schakel performant is en in verbinding staat met de overige schakels.  Dat is bij Vink niet anders en daarom is het voor ons zo belangrijk om duurzame samenwerkingen en relaties aan te gaan met al onze stakeholders.

Langdurige relaties met onze leveranciers

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Stuk voor stuk zijn het marktleiders in hun vakgebied. 

In ons meer dan 50-jarig bestaan hebben we interactieve lange termijnrelaties opgebouwd met de grootste kunststofproducenten in de wereld. Voor onze  leveranciers willen wij de brug  zijn naar de markt die hen  in staat stelt, ondanks de snel evoluerende marktsituaties, de nodige informatie te bekomen om  hun producten voortdurend aan te passen en te verbeteren, en om nieuwe toekomstgerichte producten te ontwikkelen. Deze  situatie biedt onze klanten een sluitende garantie op  hoogwaardige producten, professioneel advies en adequate project ondersteuning. 

Een innovatieve en creatieve partner voor onze klanten

Wij willen ons profileren als innovatieve en creatieve partner. Hiervoor zijn we ook, vanuit eigen initiatief, alert op het detecteren van opportuniteiten in onze samenwerking met het cli├źnteel, die bevorderlijk zijn voor het resultaat van beide partijen.

Onze leveranciers

Onze leveranciers zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Wij onderhouden duurzame relaties met ieder van hen. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit van hun aangekochte producten.

Een stabiele omgeving voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. Wij streven naar duurzame werkrelaties. Wij willen voor onze medewerkers een stabiel bedrijf zijn dat zorg draagt voor het welzijn van zijn medewerkers en  tijd en kansen geeft om te groeien en hun talenten tot volle ontwikkeling wilt brengen. 

Vraag een account aan

Registreer je op MyVink

Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide online kunststoffencatalogus. Raadpleeg 24/7 jouw actuele prijs, zoek productinformatie en download technische datasheets en certificaten. Plaats snel en eenvoudig je bestelling en betaal meteen je openstaande facturen.

Back to top