Profielsystemen

Naast een compleet assortiment meerwandige platen bieden wij ook de aangepaste profielsystemen aan. Onze profielsystemen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met al onze Lexan Thermoclear en SunReflect platen en ze zijn geschikt voor de woning- en industriebouw, zowel voor nieuwbouw- als renovatietoepassingen.

 

2 systemen

U heeft de keuze tussen 2 aluminium profielsystemen zowel voor zelfdragende als niet zelfdragende constructies.

Profal Plus®

Profal Plus bestaat uit een aluminium basisprofiel. Als afwerking heeft u de keuze tussen een witte, slagvaste UV-bestendige PVC-afdekkap of een witte UV-bestendige EPDM-afdekkap. Profal Plus is geschikt voor vlakke horizontale beglazing, Volgende systemen zijn beschikbaar :

  • voor platen van 10 en 16 mm
  • voor platen van 25 en 32 mm

Muur-, rand- , verbindings- en gootprofielen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd satijn. Om het  u extra makkelijk te maken, leveren wij het Profal Plus systeem ook in sets (muur-, rand-, verbindings-, en gootprofiel en alle accessoires).

Profal Plus® XL

Profal Plus XL is een profielsysteem voor zelfdragende  terrasoverkappingen dat zeer makkelijk installeerbaar is. Het XL-systeem wordt geleverd als compleet pakket dat bestaat uit:

  • Meerwandige polycarbonaat platen van 16 mm (helder of opaal)
  • Inclusief steunpalen en dakgoot,
  • Hoogwaardige alu-profielen

Het Profal Plus XL pakket is een gebruiksvriendelijk zelfbouwpakket met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding , dat samengesteld is met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Verkrijgbare kleuren: Antraciet: RAL 7016 blinkend en structuur / crème: RAL 9001 blinkend / Wit: RAL 9010 blinkend

Profielsystemen in onze webshop.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top