Profielsystemen

Naast een compleet assortiment meerandige platen bieden wij ook de aangepaste profielsystemen aan. Onze profielsystemen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met al onze Lexan Thermoclear platen en zijn geschikt voor de woning- en industriebouw, zowel voor nieuwbouw- als renovatietoepassingen.

 

2 systemen

U heeft de keuze tussen 2 aluminium profielsystemen zowel voor zelfdragende als niet zeldragende constructies.

Profal Plus®

Profal Plus bestaat uit een aluminium basisprofiel. Als afwerking heeft u de keuze tussen een witte, slagvaste UV-bestendige PVC-afdekkap of een witte UV-bestendige EPDM-afdekkap. Profal Plus is geschikt voor vlakke horizontale beglazing, Volgende systemen zijn beschikbaar :

  • voor platen van 10 en 16 mm
  • voor platen van 25 en 32 mm

Muur-, rand- en gootprofielen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd satijn. Om het  u extra makkelijk te maken, leveren wij het Profal Plus systeem ook in sets (verbindings-, rand- en muurprofiel en alle accessoires).

Profal Plus® XL

Profal Plus XL is profielsysteem voor zelfdragende  terrasoverkappingen dat zeer makkelijk installeerbaar is. Het XL-systeem wordt geleverd als compleet pakket dat bestaat uit:

  • Meerwandige polycarbonaat platen van 16 mm (helder of opaal)
  • Inclusief steunpalen en dakgoot,
  • Hoogwaardige alu-profielen

Het Profal Plus XL pakket is een gebruiksvriendelijk zelfbouwpakket met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding , dat samengesteld is met uitsluitend  hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Verkrijgbare kleuren: Antraciet: RAL 7016 / crème RAL 9001 / Wit RAL 9016

Profielsystemen in onze webshop.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top