Over Vink

Al meer dan 50 jaar is Vink een vaste waarde in België. Wie kunststof denkt, denkt Vink. Vink is 50 jaar jong, maar de volgende 50 jaar worden fundamenteel anders dan de vorige. Eén ding staat echter vast, we blijven trouw aan onze principes, aan mensen en aan onze planeet. Dat maakt onze oplossingen net zo sterk.

Vink brengt oplossingen

Flexibiliteit,leversnelheid en bereikbaarheid zijn bij ons geen troeven, het zijn vanzelfsprekendheden. Dat was de vorige 50 jaar al het geval en dat blijft ook zo de volgende 50. Daarom staan off- en online bij ons alvast inline.

Zekerheid en vertrouwen

Daarbij blijven we altijd trouw aan onze principes, aan mensen en aan onze planeet. Dat maakt die oplossingen net zo sterk. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid, dat weten onze klanten en onze leveranciers. Samen gaan we voor 100% herbruikbare materialen.

Kortom, VINK staat voor zekerheid en vertrouwen. Want in een snel veranderende wereld heb je nood aan vaste waarden. Daarom verdelen we kunststof met hart en ziel. De distributeur van de toekomst brengt immers nog altijd mogelijkheden van mens naar mens.

Deskundig, klantgericht en integer.

We werken wereldwijd maar we staan overal dicht bij onze klant. Onze mensen doen wat moet, met beide voeten op de grond. Die van Heist-op-den-Berg namelijk. Een plek net zo goed als de volgende, maar toevallig de plaats van waaruit wij mensen verder helpen en waar we thuis zijn.

Tussen kunnen en lukken ligt VINK: wij brengen tastbare oplossingen. Deskundig, klantgericht en integer.

Vraag een account aan

Registreer je op MyVink

Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide online kunststoffencatalogus. Raadpleeg 24/7 jouw actuele prijs, zoek productinformatie en download technische datasheets en certificaten. Plaats snel en eenvoudig je bestelling en betaal meteen je openstaande facturen.

Back to top