MyVink onze webshop

MyVink is de naam voor onze online webshop voor professionals. Plaats jouw bestelling 24/7, raadpleeg technische productinformatie en check meteen jouw actuele en persoonlijke prijscondities. Kortom, in een handomdraai heb je toegang tot al de informatie die je zoekt.
 

Onze diensten

Wij streven er naar om onze klanten steeds de juiste oplossing aan te bieden. Dat gaat van het selecteren van de beste kwaliteitsmaterialen tot het investeren in kennis en opleiding om altijd juist en accuraat advies te kunnen geven.

Bekijk alle diensten.

Kunststofbewerking

Onze afdeling Vink Bewerkt Product bewerkt al bijna 30 jaar kunststof halffabricaten tot hoogwaardige eindproducten. Samen met onze klanten ontwikkelen wij concrete kunststofoplossingen.

Lees meer 

Zaag-op-maat service

Met onze 5 zaagmachines en twee kapmachines hebben wij een enorme zaag-  en kapcapaciteit.

Lees meer 

Opleidingen

Wij delen graag onze kunststofkennis met u via workshops, opleidingen en demo's die wij op regelmatige tijdstippen organiseren. 

Lees meer

Stalen nodig?

We weten ook dat het soms nodig is om een kunststof eerst in handen te hebben of te testen voordat u een definitieve keuze kan maken. 

Lees meer

Streven naar kwaliteit & continuïteit

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gericht op continue verbetering van kwaliteit, zodat we steeds beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

Onze Producten

Duurzaam ondernemen

We zijn ons bewust van de impact die we als kunststofleverancier hebben op onze omgeving en van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat. 

Wij focussen op duurzame ontwikkeling en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en werkwijzen, die ons kunnen helpen om een actieve bijdrage te leveren aan een ecologische en duurzame evolutie binnen de kunststofsector. 

Wij zijn op zoek naar collega's

Lees meer

Heb je interesse in technologie en hou je ervan om in een commerciële omgeving te werken? Wij zijn continu op zoek naar talent in verschillende domeinen.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top