Kunststof in de industrie

Denk aan het lage gewicht, de chemische bestendigheid, de slijtvastheid, de duurzaamheid en de gemakkelijke verwerking. Tal van industriële toepassingen die jarenlang in traditionele materialen werden gefabriceerd, worden momenteel tegen een aantrekkelijke kostprijs in kunststof geproduceerd.

Voor iedere toepassing een kunststofoplossing.

Voor iedere toepassing bestaat er wel een volwaardige kunststofoplossing. Welke kunststof nu juist geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft, is vaak niet meteen duidelijk. Onze ervaren kunststofspecialisten begeleiden u en ondersteunen u bij het maken van uw materiaalkeuze.

Duurzaamheid in de Industry

We zijn ons bewust van de impact die we als kunststofleverancier hebben op onze omgeving en van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat. 

Industrie en Vink werken samen

Wij werken samen met verschillende producenten die 100 % complementair zijn en die stuk voor stuk een leiderspositie bekleden in de productie van kunststoffen. Ieder van hen is toonaangevend en gespecialiseerd in zijn vakgebied. 

Onze partners in de industriële sector

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. 
Stuk voor stuk zijn het marktleiders in hun vakgebied.  

Onze diensten

Wij streven er naar om onze klanten steeds de juiste oplossing aan te bieden. Dat gaat van het selecteren van de beste kwaliteitsmaterialen tot het investeren in kennis en opleiding om altijd juist en accuraat advies te kunnen geven.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top