Documentatie & monsters

Kunststoffen vragen vaak om een woordje uitleg. Iedere kunststof heeft zijn eigen kenmerken, uitvoeringen en toepassingsgebieden. Daarom beschikken wij bij Vink over een omvangrijke kunststofbibliotheek.

Productinformatie beschikbaar

Documentatie op Myvink

Voor ieder materiaal of product uit ons assortiment hebben wij datasheets, productfolders, technische brochures, handleidingen die u moeten helpen om de juiste materiaalkeuze te maken voor de toepassing die u voor ogen heeft

Ga naar MyVink

Stalen ontvangen

We weten ook dat het soms nodig is om een kunststof eerst in handen te hebben of te testen voordat u een definitieve keuze kan maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een monster aan te vragen. Dit doen we graag in overleg, dus we bellen steeds even om de aanvraag te bespreken. Er worden geen kosten berekend voor het versturen van een monster.

Vraag een account aan

Registreer je op MyVink

Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide online kunststoffencatalogus. Raadpleeg 24/7 jouw actuele prijs, zoek productinformatie en download technische datasheets en certificaten. Plaats snel en eenvoudig je bestelling en betaal meteen je openstaande facturen.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top