Download hier onze nieuwe catalogus.

Samenwerking   in de bouwsector

Wij werken samen met verschillende producenten die 100 % complementair zijn en die stuk voor stuk een leiderspositie bekleden in de productie van kunststoffen. Ieder van hen is toonaangevend en gespecialiseerd in een welbepaald vakgebied.

Streven naar kwaliteit

Wij streven er naar om onze klanten steeds de juiste oplossing aan te bieden. Dat gaat van het selecteren van de beste kwaliteitsmaterialen tot het investeren in kennis en opleiding om altijd juist en accuraat advies te kunnen geven.

Onze diensten

Wij leveren onze materialen op maat en dat geldt ook voor onze dienstverlening. Wij willen het leven van onze klanten simpeler en comfortabeler maken zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

> Al onze diensten.

Kunststof bewerking

onze afdeling Vink Bewerkt Product bewerkt al bijna 30 jaar kunststof halffabricaten tot hoogwaardige eindproducten. 

> lees meer.

Zaag op maat service

Met onze 5 zaagmachines en twee kapmachines hebben wij een enorme zaag-  en kapcapaciteit. De levertijd voor op maat verwerkte platen en folie is daarmee bijna altijd gelijk aan de levertijd voor standaard leveringen.

> Lees meer.

Stalen aanvragen

We weten ook dat het soms nodig is om een kunststof eerst in handen te hebben of te testen voordat u een definitieve keuze kan maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een monster aan te vragen. 

> Lees meer.

Onze voorraad is uw voorraad

Wij  houden het meest complete en actuele assortiment kunstststof  halffabricaten op voorraad. Zelf voorraad houden wordt op deze manier voor onze klanten overbodig. 

> Lees meer.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top