Met de merken 3M,  Mactac en KPMF hebben wij dé toonaangevende merken voor wrapping in huis.

Car wrap film zijn beschikbaar in glans, mat, satin, brushed, carbon en allerlei metallic kleuren. Paint Protection films of anti-steenslagfolie zorgen voor bescherming tegen schade van uw carrosserie.

KPMF Car Wrap

Als professioneel car wrap specialist kent u wellicht KPMF. 

KPMF stond aan de wieg van de ontwikkeling van voertuigfolie, aanvankelijk voor de Duitse taximarkt, waar de richtlijnen bepaalden dat alle taxi's een lichtbeige kleur moesten hebben.  K88823 Taxi Beige was geboren en is nog steeds opgenomen in het VWS I gamma van producten. Het Vehicle Wrap portfolio is uitgebreid met een innovatieve selectie van gegoten producten, waaronder parelmoer, sterlicht en iriserende voertuigwraps, beschermfolies, en een op maat gemaakte color matching service om te voldoen aan de voortdurend ontwikkelende  wrapping markt.

We hebben ons assortiment flink uitgebreid met een unieke collectie van meer dan 100 kleuren en designs. Stuk voor stuk car wrap folies met een schitterende uitstraling. En dan hebben we het echt over kwaliteit, de folies van KPMF zijn mooi 3D vervormbaar voor een volledige wrap, heel gebruiksvriendelijk en hebben een levensduur van 7 jaar.

Ontdek het KPMF Car Wrap gamma hier

Mactac Car Wrap

Mactac is een pionier in het ontwikkelen van zelfklevende folies met een drukgevoelige lijmlaag. Hun toewijding aan innovatie gaat vandaag de dag nog steeds door. Hun hoogwaardige grafische producten staan bekend om hun superieure beeldkwaliteit en hoge duurzaamheid.  

Mactac heeft verschillende films in de aanbieding die speciaal voor car wrapping zijn ontworpen: je kunt ze perfect aanbrengen op 3D-oppervlakken zoals motorkappen, wielkasten en deuren. De meeste van deze folies zijn uitgerust met de nieuwste Bubble-Free lijmtechnologie. Dankzij de microstructuur van deze hechtlaag breng je de folie snel en moeiteloos aan. Bovendien zijn eventuele luchtbellen of kreuken er makkelijk uit te duwen. 

‘Vehicle wrapping’ omvat veel dingen. Mactac heeft een grote verscheidenheid aan zelfklevende folies ontworpen waarmee u vrijwel elk type voertuig kunt inpakken, van bussen, treinen, bedrijfsauto's en raceauto's tot SUV's, vrachtwagens, bestelwagens, motorfietsen, jetski's en boten. Noem maar op! Geen probleem met het Mactac gamma !

Ontdek het Mactac Car Wrap gamma hier

3M Car Wrap

Met reeksen als Envision 480, Wrap Film 2080 en IJ 180mC, staat 3M al jarenlang aan de absolute top van de car wrap-markt. Hun kwalitatieve kleur- en printfolies zijn voorzien van de meest hoogwaardige lijmtechnologie voor een ultieme wrapping-belevenis. 

Bovendien heeft 3M voor haar gamma aan glanzende kleurfolies een unieke beschermfolie (PFL) ontwikkeld om zo het risico op krasjes en imperfecties, veroorzaakt tijdens het wrappen, te elimineren voor de beste resultaten.

Ontdek het 3M Car Wrap gamma hier

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top