Kunststof spiegelplaten

De voordelen van kunststof spiegelplaten liggen voor de hand. Naast het feit dat ze dezelfde reflecterende kwaliteiten bezitten dan glazen spiegels, breken ze veel minder snel. Kunststof spiegelplaten zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een indrukwekkende waaier aan kleuren en kunnen gebogen worden, met tal van onverwachte interieurcreaties tot gevolg.

Ons assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment kunststof spiegelplaten aan in diverse kunststofmaterialen, gaande van acrylaat, polystyreen tot composietplaten.

Acrylaat I Mirage

Mirage-spiegels worden vervaardigd door onder vacuüm op een acrylaatplaat een metallisatielaag aan te brengen. Hierdoor ontstaat een mooie, optisch zuivere acrylaatspiegel. Dankzij de uitstekende eigenschappen van acrylaat, bieden Mirage-spiegels vaak een oplossing op plaatsen waar glas om één of andere reden niet toegepast kan worden.

Polystyreen spiegels

Spiegelplaten op basis van polystyreen. worden toegepast overal waar traditionele glazen spiegels moeilijk bruikbaar zijn wegens gewicht, transport, plaatsing, ...

Etalbond spiegels

Aluminium sandwichpanelen speciaal ontwikkeld voor sign en display toepassingen.

Merken kunststof spiegelplaten in ons gamma

Kunststof spiegels in onze webshop

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top