Paneltim

Paneltim panelen in polypropyleen en polyethyleen zijn lichter en sterker dan de meeste andere constructiepanelen in kunststof. Ze zijn ideaal voor constructies die licht, sterk en hygiënisch moeten zijn.

De interne cellenstructuur met ribben (50/50mm of 50/100 mm) geeft de platen een hoge stijfheid en dit zowel in de lengte- als in de breedterichting. Door de inwendige sandwichstructuur hebben constructies gemaakt uit Paneltim platen, weinig extra versteviging nodig.

Paneltim panelen kunnen verwerkt worden tot niet-dakdragende wanden. Er bestaan geen beperkingen op het vlak vak van lengte en hoogte. Door de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en dankzij de hermetisch ingesloten lucht in de cellenstructuur, beschikken Paneltim wanden en muren over zeer goede isolatiewaarden. De speciale roosterstructuur voorkomt inwendige condensatie van water.

Paneltim naadloze wanden voor een optimale hygiëne

Paneltim panelen kunnen met een lastoestel en PP lasdraad opgebouwd worden tot een naadloze wand met siliconevrije afwerking. Op deze manier ontstaan er gladde, niet-absorberende en vochtafstotende muur die bescherming biedt tegen bv. schimmels. De gesloten cellenstructuur garandeert een perfecte hygiëne omdat interne condensatie onmogelijk is. 

Paneltim wandpanelen met profielen

Paneltim wanden kunnen ook opgebouwd worden met profielen. Door te spiegellassen worden de verschillende panelen precies op maat gemaakt. Samen met de nodige profielen en een montagetekening (op aanvraag) kunt u zelf aan de slag. De wanden zijn  daarnaast ook vlot demonteerbaar bij renovatie.

Paneltim in onze webshop

Vraag een account aan

Registreer je op MyVink

Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide online kunststoffencatalogus. Raadpleeg 24/7 jouw actuele prijs, zoek productinformatie en download technische datasheets en certificaten. Plaats snel en eenvoudig je bestelling en betaal meteen je openstaande facturen.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top