Steni

Steni is een kunststof plaatmateriaal dat opgebouwd is met glasvezel gewapende polymeercomposiet. Steni platen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor gevelbekledingstoepassingen maar meer en meer worden ze nu ook als interieurplaat gebruikt.

Series

Vanaf nu bieden wij 14 verschillende standaard oppervlakken die kunnen worden aangepast in verschillende tinten en in de drie glansgraden mat, halfmat en hoogglans. Bovendien kan Steni Vision worden geleverd in een door u gepersonaliseerd design. De kwaliteit en garanties zijn hetzelfde als onze overige hoogwaardige interieurplaten.

Steni Colour

STENI┬« colour is een gevelplaat van een met glasvezel gewapende polymeercomposiet, met een glad oppervlak van elektronisch gehard acryl (100 % acryl, zonder toepassing van oplosmiddelen). STENI colour is leverbaar in 60 standaardkleuren en 3 verschillende glansgraden: M (mat), HM (halfmat) en HG (hoogglans). Bovendien is STENI colour leverbaar in een vrijwel onbeperkt aantal speciale kleuren uit het NCS-, RAL en BS-kleurensysteem. 

Steni Vision

Steni Vison is het eerste product dat ontwerpers en interieurarchitecten volledige ontwerp vrijheid geeft zonder in te leveren op op kwaliteit en onderhoud. Met Steni Vision zijn de architectonische mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De van glasvezel-versterkte polymeer samengestelde panelen met glad oppervlak van electron beam-cured acryl (100% acryl, zonder het gebruik van oplosmiddelen), kunnen worden geproduceerd in de meeste uiteenlopende ontwerpen en patronen.

Steni Nature

STENI Nature is een plaatmateriaal opgebouwd uit glasvezel versterkte polymeercomposiet met een oppervlak van fijngemalen natuursteen.

STENI Nature is leverbaar in 18 natuursteenkleuren, waarvan vele in tot wel vier korrelgroottes: fijn micro, fijn, medium en grof.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top