Trespa®

Trespa® is een veelzijdig gevelbekledingsmateriaal voor innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen, balkons en zonweringsoplossingen.

Trespa® Meteon®

Uni-kleuren

Trespa® Meteon® is leverbaar in vele standaard uni-kleuren.

Metallics

Trespa® Meteon® is leverbaar in schitterende Metallics uitvvoeringen. 

Naturals & Woods

Trespa® Meteon® is leverbaar in Naturals Wood Decors-collecties. De collecties bieden een breed scala aan houtnerf-en organische motieven.  De platen kunnen ook in verschillende richtingen aangebracht worden wat zorgt voor bijzondere visuele effecten in een gevel. 

Naast het standaard leveringsprogramma kan Trespa kleuren en decors op maat produceren voor vrijwel alle projecten. Ultieme ontwerpvrijheid begint met Trespa® Meteon®.

Trespa® Izeon®

De vertrouwde kwaliteit van Trespa®, gecombineerd met een handig, makkelijk hanteerbaar plaatformaat. Dat is in een notendop waar Trespa® Izeon® voor staat.  Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor de afwerking van gebouwen, is uit voorraad leverbaar in 6 RAL-kleuren (RAL 6009 en RAL 5004 op aanvraag) die uitstekend te combineren zijn met de meest courante raam-en deurprofielen. De schroeven, in de overeenkomstige ral kleuren, zijn eveneens vlot uit voorraad leverbaar.

Trespa® Izeon® is verkrijgbaar in twee plaatformaten:

  • 2130 x 1420 mm (enkelzijdig).
  • 3050 x 1530 mm (zowel enkel- als dubbelzijdig).

Beide plaatformaten zijn beschikbaar in een dikte van 6 mm. 

Trespa® Meteon® Lumen

Met de Trespa® Meteon® Lumen collectie kun je het natuurlijke licht gebruiken om je ontwerp een compleet nieuwe look & feel te geven aan je gevel. De diffuse afwerking zorgt voor een lage lichtreflectie en haalt glans en textuur weg. Het resultaat? Onmiddellijke rust, dankzij het verstrooide licht, waardoor de gevel een zachte, ingetogen matt-uitstraling krijgt.

Trespa® Meteon® Lumen gevelpanelen zijn leverbaar in drie variaties en acht kleuren 

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top