ArcoPlus 547 Buga-Auto, Geel

Het nieuwe bedrijfsgebouw van Buga-auto in Geel is opgetrokken volgens de modernste bouwnormen. Het bovenste gedeelte van de showroom werd voorzien van ArcoPlus 547 panelen.

Buga-Auto, Geel

De nieuwbouw is opgetrokken volgens de modernste bouwnormen, en beantwoordt dan ook aan de strengste eisen van zowel consument, fabrikant als milieu. De integratie van een warmtepomp met een luchtventilatie- en circulatiesysteem, alsook specifieke dak- en raam technologieën, zorgen voor een optimalisatie van het energieverbruik en een comfortabele werkomgeving. 

Gevelbekleding met ArcoPlus 547

Het bovenste gedeelte van de showroom werd voorzien van ArcoPlus 547 panelen. Op deze manier ontstaat een lichtdoorlatende, isolerende    gevel die zorgt voor een maximale lichtdoorlaatbaarheid en een minimaal energiegebruik. De inval van natuurlijk daglicht zorgt bovendien voor  meer comfort voor de werknemers en de klanten. De Arcoplus 574 platen werden afgewerkt met witte gelakte profielen.

“Industriebouw De Pelsmaeker NV” uit Westerlo stond in voor de realisatie van het  gebouw.  “Aannemingen  PC”  uit  Balen installeerde de ArcoPlus panelen. 

Materiaalkeuze

Er werd gekozen voor Vink Modular Polycarbonate Systems  omwille  van  het  lichte  gewicht  van  de  platen,  de  hoge  isolatiewaarden, de eenvoudige montage en de snelle beschikbaarheid. Ook alle bijbehorende profielen zijn snel  en op maat leverbaar.

Back to top