ArcoPlus 547 Jacques ijs - Oevel-Westerlo

JACQUES IJS is een familiebedrijf gelegen in Westerlo-Oevel. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bereiding van ijs, roomijs, sorbet en aanverwante producten. Gezien de recente groei van het bedrijf, werd de opslagruimte aanzienlijk vergroot.

Jacques ijs - Oevel/Westerlo

Om de vrachtwagens makkelijker en in alle weersomstandigheden te  kunnen laden,  werd de laadruimte afgesloten met een  wand van 4 meter hoog bij 30 meter lang. De wand werd  gerealiseerd met Arcoplus 547 platen en aluminiumprofielen. Installatiebedrijf APP uit Balen stond in voor de plaatsing. 

Gevelbekleding met ArcoPlus 547

ArcoPlus  547  is  een  modulair  systeem uit UV -beschermd  gecoëxtrudeerd meerwandig  polycarbonaat.  ArcoPlus  547 is een ideaal materiaal voor  de  realisatie  van  gevelbekledingen  en translucente verticale dakbedekkingen. 

De verpakkingsmaterialen staan nu altijd droog en de vrachtwagens kunnen probleemloos gelost worden.

Materiaalkeuze

Er werd gekozen voor Vink Modular Polycarbonate  Systems  omwille  van  het  lichte  gewicht  van  de  platen,  de  hoge  isolatiewaarden, de eenvoudige montage en de snelle beschikbaarheid. Ook alle bijbehorende profielen zijn snel leverbaar  en  kunnen op maat geproduceerd worden.

Back to top