Voor reclamemakers

Ritrama maakt jouw werk gemakkelijk. Het heeft alle voordelen van andere merken, ook de kleuren. Bekijk onze productdemonstratie van Ritrama folies voor car wrapping en ontdek de voordelen.

Voordelen van Ritrama

  • Kleurfolies per lopende meter
  • Beschikbaar in populaire kleuren
  • Goed vervormbaar
  • Moeiteloos pellen, zelfs voor kleine letters
  • Makkelijk herpositioneren door geoptimaliseerde lijmlaag
  • Betaalbare kwaliteit

Een uitgebreid gamma

De snij- en printfolies van Ritrama bieden oplossingen voor het bestickeren van oa. voertuigen, plaatmateriaal, vloeren en ramen. In combinatie met Ritrama zandstraalfolies komt je boodschap op een raam nog beter naar voor en creëer je privacy in een handomdraai.

Voor elk printmateriaal werd eveneens een geschikt laminaat ontwikkeld die de print beschermt tegen krassen en verkleuring door UV-stralen. 

Bovendien heeft Vink een grote voorraad van Ritrama folies aangelegd, zodat jij zeker bent van een snelle levering.

Ontdek het uitgebreide Ritrama gamma

Ritrama by Fedrigoni

De afgelopen 15 jaar heeft Ritrama hard gewerkt om de kwaliteit van de toplagen en de lijmtechnologie van hun producten te verbeteren. Onder de vleugels van Fedrigoni focust Ritrama nu nog meer op high-quality zelfklevende materialen voor de grafische industrie tegen competitieve prijzen.

Met Ritrama heeft Vink een beloftevol merk in handen. Dit laat ons toe jou als reclamemaker nog beter bij te staan bij elke uitdaging, standaard of maatwerk. Je maakt het beter met Vink … en Ritrama

Ritrama op MyVink

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top