Agrusafe betonbeschermingsplaten en -profielen

Agrusafe betonbeschermingsplaten zijn speciaal ontwikkeld voor de bescherming van industriële betonwerken. Ze worden rechtstreeks in de betonconstructie gegoten om de constructie te beschermen tegen betonrot. Deze platen zijn geschikt voor toepassingen die in contact komen met water en chemicaliën.

Agrusafe platen zijn voorzien van maar liefst 420 ankers (noppen) per vierkante meter.  De noppen worden tijdens de productie meegevormd en vormen dus 1 mooi geheel met de plaat. Deze ankers zorgen voor een onwrikbare verankering van de plaat in de betonnen ondergrond:  ze worden namelijk in de bekisting geplaatst en zo meegestort met het beton. Om de installatie van Agrusafe te vergemakkelijken en op moeilijke plaatsen, zoals hoeken en verbindingen, de afdichting te optimaliseren, is er een op het product afgestemd profielsysteem ontwikkeld.

Eigenschappen

  • Hoge chemische resistentie, geen corrosie
  • Voorkomt betonrot
  • Voorkomt weglekken milieubelastende media
  • Duurzaam, verhoogd levensduur betonwerken
  • Overbrugt betonscheuren

Betonbeschermingsplaten in onze webshop

AGRU Kunststofftechnik GmbH

onze betrouwbare partner voor betonbeschermingsproducten

Al onze betonbeschermingsproducten worden geproduceerd door AGRU Kunststofftechnik GmbH, een Europees vooraanstaand en innovatief bedrijf, gelegen in Oostenrijk, dat al 70 jaar lang marktleider is in de productie van hoogwaardige industriële kunststofmaterialen en waar wij reeds decennia lang een vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd. Deze  situatie biedt onze klanten een sluitende garantie op  hoogwaardige producten, professioneel advies en adequate project ondersteuning.

Vraag een account aan

Registreer je op MyVink

Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide online kunststoffencatalogus. Raadpleeg 24/7 jouw actuele prijs, zoek productinformatie en download technische datasheets en certificaten. Plaats snel en eenvoudig je bestelling en betaal meteen je openstaande facturen.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top