Kunststof in de reclamewereld

Hun lage gewicht, chemische bestendigheid, duurzaamheid en makkelijke verwerking. Dat zijn nog maar enkele voordelen die kunststoffen te bieden hebben. Tal van reclame toepassingen die jarenlang in traditionele materialen werden gefabriceerd, worden momenteel tegen een aantrekkelijke kostprijs in kunststof geproduceerd.

 

Voor iedere toepassing een kunststofoplossing.

Voor iedere toepassing bestaat er wel een volwaardige kunststofoplossing. Welke kunststof nu juist geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft, is vaak niet meteen duidelijk. Onze ervaren kunststofspecialisten begeleiden u en ondersteunen u bij het maken van uw materiaalkeuze.

Snel en efficiënt

Daarnaast bieden wij een efficiënte zaag/kap-op-maat service aan en worden alle bestellingen met een in eigen beheer opererende expeditieafdeling snel en binnen het aangegeven tijdskader afgeleverd.

Toepassingen

Duurzaamheid in de S&G sector

We zijn ons bewust van de impact die we als kunststofleverancier hebben op onze omgeving en van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Sign & Graphics en Vink werken samen

Wij werken samen met verschillende producenten die 100 % complementair zijn en die stuk voor stuk een leiderspositie bekleden in de productie van kunststoffen. Ieder van hen is toonaangevend en gespecialiseerd in zijn vakgebied.

Onze diensten

Wij streven er naar om onze klanten steeds de juiste oplossing aan te bieden. Dat gaat van het selecteren van de beste kwaliteitsmaterialen tot het investeren in kennis en opleiding om altijd juist en accuraat advies te kunnen geven.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top