Project Larson Standard FR Tans Hasselt

De luifel van een verhuurpand in Hasselt werd bekleed met een combinatie van oranje (RAL2004) en zwarte ACP panelen en vormt een contrasterend accent met de rest van de volledig zwarte gevel van het gebouw.

Tans Hasselt

De Tans Group is een familiebedrijf dat reeds 25 jaar actief is op de vastgoedmarkt. De nadruk ligt op het verwerven, verbouwen en verhuren van retail vastgoed in binnen- en buitenstedelijke centra. De activiteiten van de Tans Groep situeren zich voornamelijk in Hasselt, Leuven, Brussel, Tongeren, Luik en Antwerpen. Eén van de nieuw gebouwde verhuurpanden in Hasselt werd ontworpen met een in het oog springende oranje luifel. 

Gevelbekleding met Larson

De luifel werd bekleed met een combinatie van oranje (RAL2004) en zwarte ACP panelen en vormt een contrasterend accent met de rest van de volledig zwarte gevel van het gebouw. 

Materiaalkeuze

ACP panelen zijn composietplaten die opgebouwd zijn uit twee metalen platen (aluminium, roestvrij staal, koper of messing) met daartussen een kern van lage dichtheid polyetheen. Deze PE kern verleent het materiaal een uitzonderlijke vlakheid en lichtheid. 2 eigenschappen, die dit materiaal perfect geschikt maken voor de bekleding van gevels, luifels, dakboorden,…

De platen werden door VINK op maat geleverd bij Habemo Building Partner, een bedrijf dat zich toelegt op industriële bekledingen en dat op zijn beurt instond voor een vlotte en snelle installatie.

Back to top