Project Larson Standard FR WDP Londerzeel

WDP heeft de afgelopen jaren een grondige restylingbeurt ondergaan van al hun nieuwe en reeds bestaande bedrijfsgebouwen. De gebouwen werden allemaal voorzien van een opvallende luifel die bekleed werd met witte ACP panelen

WDP Londerzeel

WDP biedt intelligente warehouse-oplossingen met de nadruk op het ontwikkelen en verhuren van semi-industrieel en logistiek vastgoed. Ze zijn marktleider in magazijnverhuur met zo maar eventjes 3.000.000 m² opslagruimte in de Benelux.

Gevelbekleding met Larson

WDP heeft een grondige restyling achter de rug. De gebouwen werden allemaal voorzien van een opvallende luifel die bekleed werd met witte ACP panelen van Vink.

Materiaalkeuze

ACP panelen zijn composietplaten die opgebouwd zijn uit twee metalen platen (aluminium, roestvrij staal, koper of messing) met daar tussen een kern van lage dichtheid polyetheen. Deze PE kern verleent het materiaal een uitzonderlijke vlakheid en lichtheid. 

Reeds 3 bedrijfsgebouwen in België kregen deze nieuwe look : Londerzeel, Gent waar niet minder dan 250 m² ACP platen in verwerkt werd en het nieuwbouwproject in de industriezone van Heppignies, dat strategisch gelegen is naast Brussels South Airport .

Back to top