Steni®

Met STENI® gevelpanelen kun je spelen met kleuren, kleurencombinaties en oppervlakken en het gebouw voorzien van je persoonlijke stijl. Kleur, textuur, glans en patronen bieden vrijheid in je creatieve proces. Combineer de elementen en geef het gebouw zijn eigen stijl en unieke identiteit.

Dankzij geveloplossingen van Steni kunnen architecten gebouwen ontwerpen die een unieke uitstraling hebben en generaties lang meegaan.

Steni Colour

STENI® colour is een gevelplaat opgebouwd uit een met glasvezel gewapende polymeercomposiet, met een glad oppervlak van elektronisch gehard acryl (100 % acryl, zonder toepassing van oplosmiddelen). STENI colour is leverbaar in 60 standaardkleuren en 3 verschillende glansgraden: M (mat), HM (halfmat) en HG (hoogglans). Bovendien is STENI colour leverbaar in een vrijwel onbeperkt aantal speciale kleuren uit het NCS-, RAL en BS-kleurensysteem. 

Gerealiseerde projecten met Steni Colour

Steni Nature

STENI Nature is leverbaar in 18 natuursteenkleuren en in vier korrelgroottes: fijn micro, fijn, medium en grof.

Gerealiseerde projecten met Steni Nature

Steni Vision

Steni Vison is het eerste product dat  volledige ontwerpvrijheid geeft om gevels te creëren die u wilt, zonder te compromitteren op kwaliteit en onderhoud. Met Steni Vision zijn de architectonische mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De van glasvezelversterkte polymeer samengestelde panelen met glad oppervlak van electron beam-cured acryl (100% acryl, zonder het gebruik van oplosmiddelen), kunnen worden geproduceerd in de meeste uiteenlopende ontwerpen en patronen.

Wij bieden 14 verschillende standaard oppervlakken die aangepast kunnen worden in verschillende tinten en in de drie glansgraden mat, halfmat en hoogglans. Bovendien kan Steni Vision geleverd worden in een door u gepersonaliseerd design. 

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top