Trespa®

Trespa® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd via Trespa’s unieke, bedrijfstechnologie, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte–gewicht verhouding.

Trespa® Meteon®

Uni-kleuren

Trespa® Meteon® is leverbaar in vele standaard uni-kleuren.

Metallics

Trespa® Meteon® is leverbaar in schitterende Metallics uitvvoeringen. 

Naturals & Woods

Trespa® Meteon® is leverbaar in Naturals Wood Decors-collecties. Deze collecties bieden een breed scala aan houtnerf-en organische motieven. Als afwisseling, kunnen de platen in verschillende richtingen worden toegepast voor bijzondere visuele effecten in een gevel. 
Naast het standaard leveringsprogramma kan Trespa kleuren en decors op maat produceren voor vrijwel alle projecten. Ultieme ontwerpvrijheid begint met Trespa® Meteon®.

Trespa® Izeon®

De vertrouwde kwaliteit van Trespa®, gecombineerd met een handig, makkelijk hanteerbaar plaatformaat. Dat is in een notendop waar trespa izeon voor staat.  Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor de afwerking van gebouwen, is uit voorraad leverbaar in 6 RAL-kleuren (RAL 6009 en RAL 5004 op aanvraag) die uitstekend te combineren zijn met de meest courante raam-en deurprofielen. De schroeven, in de overeenkomstige ral kleuren, zijn eveneens vlot uit voorraad leverbaar.

Trespa® Izeon® is verkrijgbaar in twee plaatformaten:

  • 2130 x 1420 mm (enkelzijdig).
  • 3050 x 1530 mm (zowel enkel- als dubbelzijdig).

Beide plaatformaten zijn beschikbaar in een dikte van 6 mm. 

Trespa® Meteon® Lumen

De toepassing en combinatie van de nieuwe Trespa® Meteon® Lumen gevelpanelen, die in drie variaties en acht kleuren leverbaar zijn, maakt het mogelijk natuurlijk licht op creatieve wijze te manipuleren en als ontwerpelement te introduceren. Licht kan gereflecteerd, gebroken, versterkt of afgezwakt worden, overeenkomstig de wensen van architecten en klanten.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top