ArcoPlus 547 Buga-Auto, Geel

Het bovenste gedeelte van de showroom werd voorzien van ArcoPlus 547 panelen. Op deze manier ontstaat een lichtdoorlatende, isolerende gevel die zorgt voor een maximale lichtdoorlaat en een minimum aan energiegebruik.

Buga-Auto, Geel

De nieuwbouw is opgetrokken volgens de modernste bouwnormen, en beantwoordt dan ook aan de strengste eisen van zowel consument, fabrikant als milieu. De integratie van een warmtepomp met een luchtventilatie- en circulatiesysteem, alsook specifieke dak- en raam technologieën, zorgen voor een optimalisatie van het energieverbruik en een comfortabele werkomgeving. 

Gevelbekleding met ArcoPlus 547

Het bovenste gedeelte van de showroom werd voorzien van ArcoPlus 547 panelen.  Op  deze  manier  ontstaat  een  lichtdoorlatende,  isolerende    gevel  die zorgt voor een maximale lichtdoorlaat en een minimum aan energiege-bruik.  De  inval  van  natuurlijk  daglicht    zorgt  bovendien  voor  meer  comfort  voor de werknemers en de klanten die de showroom bezoeken. De Arcoplus 574 platen werden afgewerkt met witte gelakte profielen die  zorgen voor een strak en aantrekkelijk eindresultaatSnel, makkelijk en goed. 

“Industriebouw De Pelsmaeker NV” uit Westerlo stond in voor het optrekken van    het  gebouw.  “Aannemingen  PC”  uit  Balen  nam  de  installatie  van  de  ArcoPlus panelen in handen. 

Materiaalkeuze

Er werd gekozen voor Vink Modular Polycarbon-ate  Systems  omwille  van  het  lichte  gewicht  van  de  platen,  de  hoge  isola-tiewaarden, de eenvoudige montage en de snelle beschikbaarheid. Dat naast de platen ook alle bijbehorende profielen met dezelfde snelheid leverbaar zijn en dat alles op maat kan geproduceerd worden, zijn uiteraard bijkomende, waardevolle voordelen die mee de beslissing bepaald hebben.

Back to top