Vink Modular Glazing Systems

Het 'Vink Modular Glazing Systems' assortiment omvat een uitgebreid gamma modulaire polycarbonaatplaten met kliksystemen, systemen met verbindingsprofielen en overlappende systemen voor verticale beglazingstoepassingen als dakbedekkingen.

Modulaire kliksystemen in UV-beschermd polycarbonaat

De modulaire systemen zijn allemaal voorzien van een pen- en groefverbinding. De structuur is speciaal ontworpen om een weersbestendige afwerking te verzekeren. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor dakbedekking en translucente beglazingstoepassingen.

Gerealiseerde projecten met modulaire kliksystemen

Modulaire systemen met verbindingsprofielen in UV-beschermd polycarbonaat

Deze modulaire systemen zijn voorzien van een specifieke connectormodule die afgestemd is op het type van toepassing. ArcoPlus Connectable  Systems zijn uitermate geschikt voor de realisatie van translucente wanden en andere beglazingstoepassingen.

Gerealiseerde projecten met modulaire systemen met verbindingsprofielen

Modulaire overlappende systemen in UV-beschermd polycarbonaat

Deze platen voor wand- en dakbeglazing zijn geschikt voor continue beglazing en beglazingen in combinatie met metalen tussenpanelen. Het doordacht ontwerp en de aangepaste accessoires garanderen een 100% weerbestendige afwerking.

Meerwandige isolerende systemen in UV-beschermd polycarbonaat

Dubbel- of 3-wandig modulair UV-beschermd polycarbonaat systeem voor translucente wanden en daken. De meerlagige structuur zorgt ervoor dat dit de ideale plaat is voor de realisatie van translucente wanden die beantwoorden aan de strengste vereisten op het vlak van energie.

Gerealiseerde projecten met meerwandige isolerende systemen

Vink Modular Glazing Systems in onze webshop

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top